♥Dia masih disini♥

Tuesday, October 19, 2010


ihsan Uncle Google

di masih disini di malaysia di tanah air tercinta..kenapa di amasih ade disini bukan patutnye dia sekarang ade di lautan..ok fine ikhwan ikhwan still in malaysia..semua orang sangat bimbang y die still kat sini kenapa die masih kat darat..family member we all semua tengah cuak jugak la..iqa tak nafikan iqa sangatlah happy sebab dia still ade kat sini. tapi iqa sedar hakikat yang tempat die bukan disini selalu tempat die di laut..

selagi ikhwan tak belayar selagi tulah hubungan pertunangan kami sentiasa menambah usia dari sehari ke sehari. erti kata lainnye, bile ikhwan dah naik belayar baru lah perkahwinan kami dapat ditetapkan..yelah kalau ikhwan tak kejo nak kawin apo kobondanyo..

tapi hati iqa risau plus iqa bertambah runsing bile memikirkan tarikh wedding we all.ingat senang ke nak bertunang bertahun-tahun..iqa risau sangat..plus bile tengok partner orang lain dah naik kapal siap cuti dah pas tu naik balik tapi ikhwan macam tu jugak..iqa tak tahu nak buat ape lagi..hati iqa sayu sangat...




You Might Also Like

11 komen

  1. hye iqa.. ye ea.. nape ihkwan xnek kapal lg? ade modular yg sangkut lg ke?
    sbb fakhira pn xnek lg.. that one yg jaz tau la..
    nak tngan tu ke?
    amek kt blog hanny mannes..
    kalau nak nnti pm yer.. bleh bg copy code cuma tukar tarikh jer..
    nnti jaz ajar.. :)

    ReplyDelete
  2. jaz..ikhwan dah ambis semua module..ira tak naik sbb die br ambik oral kan..ikhwan bln dua dh lulus oral dh..sangat la tak faham knp jadi macam ni

    ReplyDelete
  3. pelik.. suppose suma da msuk 2nd phase.. hmm.. dia xtry call ofis?
    ikhwan xckap pape ke psal ni? or dia xnk kpal da?

    ReplyDelete
  4. ikhwan dh call ofis banyak kali..antar letter by hand pun dh by emil pun dah..xtaw la knp..tapi nasib la bukan die sorang je kne..

    ReplyDelete
  5. http://www.myflashfetish.com/
    link tangan di atas.. code da anta kt fb.. :)


    owh.. ssah jgak.. sbb skrg suma da pg spore ofis, kl ofis da close down.. :| and me pn da xnek kpal da..
    very dissapointed dgn aet..

    ReplyDelete
  6. kak iqa.. erm jgn seidh2 ye.
    myb belum ade kekosongan kot.
    huhuh

    erkk nk tny ni.
    tangan ape kak?
    knp name hani ade kt sini ? :P

    ReplyDelete
  7. hani : ade yang ticker countdown tu..kak jaz kata ambik kat hani..
    entah lah dik jenuh menunggu dah ni..akak n abang dah la nak kawen..tapi jadi mcm ni plak

    ReplyDelete
  8. hehe.. nama hani jdik feymes jap.. :P

    iqa: byk da sbb.. paling utama sgt dissapointed wit them, mmgla kita ni bonded wit them.. senang je dorg wat cmtu.. in details xbleh la nk btau kt sini n fb.. rmai informer..

    sabar ye.. rezeki xkemana.. nape ikhwan xapply supply je dlu smntara nk nek kpal? rmai yg wat cmtu kn..

    ReplyDelete
  9. huhu jgn hebohkan kat cni yunk..krg u yg kene plak..supply macam mana tu ekh

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google