♥Raya dengan En.Tunang♥

Tuesday, September 14, 2010



iqa happy sangat raya tahun ni sebab tahun ni iqa masih lagi berpeluang menyambut Syawal bersama parent iqa. plus happy sangat en.Tunang ade bersama.
last year iqa tak dapat raya dengan ikhwan. onboard.
but tahun ni alhamdulillah iqa dapat beraya dengan ikhwan.round sana sini dengan die beraya rumah member-member. happy giler babe.mungkin bagi orang lain
beraya dengan sidia adalh suatu peerkara biasa.tapi bagi we all yang partner nye kerja
as a seafarer, kalau dapat raya sama tu kire bertuah sangatlah.n memang akan
enjoy puas-puas sebab belum tentu next year boleh raya sama-sama lagi
macam tahun ni.dapat shopping baju raya denagn en.tunang jugak. next year belum tentu lagi.
bie happy sanagt sebab u ada raya kali ni.sangat happy!!!
thanx for a great day bie..

tadi we all beraya ke
umah akim
umah en.tunangumah iqa
umah gf fariz.

banyak lagi gambar kat fariz..
so xpe layan je dlu gambar dr camera adik iqa ni kactually iqa n ikhwan wearing pink.tudung je maroon

ira pun ade sibuk-sibuk


You Might Also Like

2 komen

  1. syok nye..ikaa....elya lom berkesempatan beraya dgn en tunang lgi...mungkin this weekend kot...hu3

    ReplyDelete
  2. en.tunang elya keje ekh..xpe2 raya kn sebulan..banyak time lg..

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google