♥Iqa Tak Suke Die Ade Kat Situ♥

Tuesday, September 14, 2010

hari tu iqa dapat tahu seseorang yang iqa dah bunuh die, dah iqa buang jauh-jauh dari hidup iqa
rupe2nye kerja kat uit shah alam. adoi memang rasa makin tak nak balik ke uitm shah alam tu. kenapa la dia ada kat situ. tak sanggup sangat bile tahu die ade dekat dengan iqa. kenapa begitu kecik dunia sampai die boleh berada sangat dengan iqa. die kata die pernah nampak iqa. tak sangka jugak after 2 years die still boleh cam muka iqa. ayo patutla ari tu macam nampak some1 ni muka macam muke die. ayo rimas giler!!!! tolong la iqa nak lari jauh-jauh dari die. ikhwan sendiri pun memang bengang nbile tau die ade kat dekat uitm shah alam tu. tolonglah pergi jauh dari hidup iqa.

ya Allah kenapa lah die perlu ade dekat dengan diriku.bukan menyalahkan takdir tapi tak sanggup sebab sangat menyakitkan hati.entahlah iqa ingtkan setelah dua tahun terpisah tak kan lagi terjumpe dengan die. iqa tak taw la ape nak buat if one day die tetibe je tegur iqa nanti or terserempak dengan die ker...mesti muka iqa macam beruk makye terkejut bile die ade depan mata. bagi iqa die dah mati dah lama mati dari hidup dan dunia iqa. sekarnag macam die mati hidup semula. iqa harap iqa tak kan pernah bertembung dengan die. sebab memang iqa tak bertembung dengan die. iqa tak nak. iqa tak sanggup..tolonglah iqa tak nak.. iqa tak nak teringat semua kisah lama yang dah lama mati..


.

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google