♥Domino's Pizza Kini di Ipoh♥

Friday, September 17, 2010



Semalam adik iqa, ira, kecoh sesangat la nak makan Domino's Pizza
yela excited sebab baru je bukak kat ipoh ni ha..
untuk yang masih tak berapa nak perasan dengan kewujudan Domino's Pizza ni
u all boleh cari dekat area McD tepi jalan kat area JJ tu..
kalau perasan ade Nokia Care kat situ.
kat tepi je nokia care tu..



adik muka excited sangat nak makan pizza

lihatlah iqa yang kelaparan.. Im PizzaHolic!!!

NY Crust Meat Mania!!! im Lovin it (oppss slh trademark la)hehehe

garlic breadstick yang sangat gebu gebam..yummy

abang delivery tlg deliver pizza hari2 kt sy boleh x?

You Might Also Like

3 komen

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. My Gosh..umah i dekat jer, mesti bole deliver ke umah..best2.. =) welcome to Ipoh Domino's

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google