♥Mummy & Daughters Day Out♥

Friday, April 09, 2010

Hye Lala..
Lala iqa baru je balik shopping
barang2 untuk e-day iqa.
penat sangat2 taw..

sekarang ni pun tak tahula
kenapa iqa sangat xde mood
lapar kot..
Lala iqa sangat kuat makan
la sekarang ni..
huhuhu diet tak menjadi..

tadi mule2 iqa singgah kedai
bunga tepi tokong Budha
kat jalan Kuala Kangsar..
boleh tahan murah jugak dr kedai2 lain
we all beli bunga untuk hiasan
bakul door gift..
nanti iqa jugaklah DIY
bakul ni nanti
den we all gi kedai buruk..
hehehe tak salah nama kedai tu SSK @ SKK
hehe iqa pun tak sure
yelah sebab asik panggil kedai buruk aje.
iqa beli :-

dolly paper 2 jenis
empat segi (bekas kuih hantarn iqa 4segi)
bulat
polistrin pun 2 jenis
square
bulat
kotak untuk kuih yang tinggi2
so nnt politrin empat segi letak dlm ni la
bagi nampak tinggi ckit..
ni plak kertas jarang warna pink
untuk iqa balut polistrin
UHU GUM
(kalau lala banyak ckp leh gam mulut Lala dengan gum UHU ni hahaha)
span untuk guest book
nak bagi die nampak empuk macam bantal hehe

setelah itu kami terus ke VRC
iqa ank cri ribbon satin besar
rama-rama n polistrin
untuk parmendant ball
tapi yang ade rama-rama2 je
tu pun iqa dpt 20 ekor je
iqa nak 30 ekor rama2 kecik
and 3 ekor rama2 besar yang ade
rama2 kecik je 20ekor
jadi kne la cari tempat lain
tak pun Lala iqa gi tangkap and
awet rama2 buat hantran ok tak?

Wah hari ni jugak kan Lala
iqa sangat lega sebab dah setelkan
payment 4 my mini dais
and all the accesories..

jumpa kak liza (owner B&R Boutique)
wah die cakap iqa makin kurus lagi..
wah suke!!!sedangkan asyik mencekik je keje iqa


seterusnya Lala, we all ke WAH SENG
sape yang buat bisnes cake
and cookies or pastry area
ipoh ni sure taw kedai ni.
kadai borong barang2 pastry
terbesar dekat ipoh ni
harga brg die pun lagi
murah dari tempat2 lain
kite tak perlu beli
borong pun beli single pun tak pe
Lala nak tengok tak ape
iqa beli..
eh bukan beli brg buat kek la
iqa tak buat kek pun untuk hantaran
semuanya iqa tempah je..
mak tak kasi buat sndiri takut iqa letih sgt nanti

ni lah bekas kuih untuk hantaran
deco nye tak leh tunjuk lagi
hehehe
ni pulak dome casing untuk door gift
mesti dapat agak ape dia kan.
hehehe tapi detail sure tak taw kan hehe

ni lah bekas hantaran kuih
yang dah diletakkan Dolly Papper
comel jugak kan Lala..

thanx to my lovely parent, ABAH & MAK
yang dah banyak spend money untuk
iqa Majlis Pertunangan iqa..
thanx sangat2. Love U


omelan B2B kecil♥♥♥

You Might Also Like

7 komen

  1. dear nk tnye, dome casing tu berapa ringgit ye?? ingat nk beli sendiri laaa..senang letak kek kan...

    ReplyDelete
  2. elya..
    iqa dome casing tu 100pcs rm18.00 @ 0.18sen/pcs..
    disebabkan iqa beli 350pcs die bg 0.17/pcs..

    ReplyDelete
  3. untung dia family tlg ye..su dulu masa bertunang duit sendiri tau..=p

    ReplyDelete
  4. huhu..iqa ni penganggur su..terpaksa la parent tolong

    ReplyDelete
  5. hehe..takpe2..okla juga..tp su kan penganggur gak time tu..tapi cari keje tu..kalau tak mak tak kasi tunang!wargh!!hehhe

    ReplyDelete
  6. hai ika..salam kenal.nk tnyer dolly paper tu awk beli kat mne? saya pon org Ipoh jgk :))

    ReplyDelete
  7. @Farhana Hamdan hye farhna.. iqa beli area jalan kuala je hehehe..

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google