♥Cara Iqa Pakai Shawl♥

Sunday, April 18, 2010

Ikatan Segi Tiga.

iqa nak share dengan kawan2 semua, cara iqa gayakan shawl..
gaya yang ini gaya yang palig sopan..

ikatan shawl jenis ini sangat sesuai untuk mereka yang pakai tudung labuh
or mereka yang prefer memakai tudung dengan menutup bahagian dada



1.pendekkan salah satu bahagian..
kalau iqa iqa pendekkan belah kanan

2.bahagian hujung pendek ditarik ke sebelah kiri
dengan membentuk segitiga.
pinkan hujung tersebut

3. tarik bahagian panjang untuk lilit di ats kepala

4.lilit sampai ke tepi

5.kemudian selitkan hujung bahagian panjang tersebut
di celah pipi

6. iqa suke pakai sepit rambut
so tak delah senang tercabut

7. iqa pin kn bahagian ats kepala supaya
shawl tak mudah bergerak

DAH SIAP!!!!
bahagian hadapan

bahagian belakang


cantik tak shawl ni?
kalau nak cari shawl macam ni jom pegi butik online iqa
IQRACOLLECTION

You Might Also Like

2 komen

  1. iqa, sukela inner hitam yang iqa pakai ni. dari butik iqa jugak ke? =)

    ReplyDelete
  2. haah belle..ok inner material yg iqa pakai ni iqa dh order kat tailor..
    nant dh masuk pasaran iqa bgtaw belle ekh?

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google