♥Pelamin+cake+Baju Melayu Pink♥

Wednesday, March 31, 2010

daha lama rite iqa tak update blog.
ay be toooooo stress dengan rumah yang
penuh dengan habuk dan simen!!!
gosh!!!!!!
sakit mata taw..

well..
sebenarnya lagi dekat hari majlis
lagi la iqa rasa lain sangat.
tak tahulah nak cakap macam mana..

tak pelah biar iqa story
kat u all ttg preparation iqa..

Td petang iqa setelkan hal Dekat B&R Butik.
kat ipoh petang td sangat la ribut kuat.
tapi dh janji kan dengan kak liza so pegi jela..
lagipun encik boyfie yang drive..
so tadi iqa dah order kek hantaran,,
wah sangat suke design die..
hope ape yang iqa dapat nanti sama lah jugak
macam yang dalam gambar tu kan
warna putih..bunga ros pink
mula2 mak suh ambik fresh flower,
tapi kak liza plak kata


"iqa fresh flower kite simpan untuk kawi la plak k, nanti kawin dah tak exclusive plak idea"

betul gak cakap ka liza ekh..
bile pikir balik betul jugak cakap kak liza.
so ok la kak i follow u..
lagipun iqa sure kak liza tak suggest klu benda tu x ok.
she's my wedding planner starting from my engagement day..

happy la kak liza kata

"iqa dah makin kurus.kurus sangat dari ari tu"

wah happy..
ehm tapi iqa tengok gemuk je...

warna pelamin iqa pun iqa dh tukar..
mula2 background all cream..
flower pink putih..
but td bile bincang balik, background mix with cream..
n ada blitz2..hehehehe
than iqa mintak ka liza letak lampu
kat tiang bunga tu..
so everything dah setel la tentang pelamin

than we all gi tempah baju melayu en.boyfie..
hikhik comel nye en.boyfie pakai pink..
sebelum ni die sangat tak suke pakai pink..
but iqa la pegi beli baju raya die warna pink belang grey
hahaha..bile dia turung kapal iqa bagi la bj tu
muka die sememh je tengok warna baju tu haha
but bile dia pakai ramai plak cakap die nampak smart
ya its true!!!
memang die samrt pakai pink
even kulit die tak fair..tp its look nice with him.
after that gi indon die sendiri pegi beli
tshirt Polo warna pink hahahaahaha
sangat comel..
n now iqa tak sabar nak tengok
die pakai baju melayu pink time hari bertunag kitorg nanti..

iqa harap semua ok

till then;

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google