Try And Error

Monday, January 04, 2010

wah serius iqa penat nak edit @ upgrade blog ni.iqa dah rasa macam perlu tukar layout and theme dats y la iqa bersusah payah sampai berpeluh ketiak..hikhik tak la tipu je tak la sampai berpeluh ketiak..

tapi serius la penat giler nak buat benda ni..ni pun rasa macam tak ok je lagi

kalau yang sudi bagi pendapat tu rajin2 kanlah memberi
comment blog layout terbaru iqa ni yer


Till Then ;




You Might Also Like

1 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google