Rezeki yang diharap tapi tidak terduga waktunya

Tuesday, May 23, 2017

lama sekali menyepi.. last post tentang birthday abah kan bersama dua orang cucu.. rezeki yang sememangnya diminta diniatkan dan diminta di Masjid nawbawi dan masjidil haram.. Allah beri dalam masa yang sangat-sangat singkat.. alhamdulillah



alhamdulillah untuk yang kedua ini mudah proses nya berbanding Aadim dulu terlalu banyak cabaran nya. tak duga rezeki Allah kalini begitu cepat.. bersyukur sangat.. syukur jugak kerana sepanjang traveling umrah dan di istanbul baby selamat.. sebab ketika itu tak tahu pun dah pregnant.. alhamdulillah Allah lindung baby and bonda..

tu je nak cakap dulu.. penat.. memang cepat penat... skrg dh 14w.. bubye

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google