#JIA - Homestay Murah Di Bandaraya Melaka

Tuesday, January 03, 2017

Im lucky coz end of 2016 bonda walid n also atok dapat cuti 1 week..but actually bonda n walid dah cuti lagi awal dari atok..so atok deceide nak ajak ke Kl rumah Mummy(my sister ira) n shoot ke Melaka on the next day.. actually boleh agak dah sure melaka pack..school holiday + christmas plak tu kan..nevermind la kan.belasah je


So dekat sana atok book homestay kawan die..by the way ke melaka pada 25th December 2016..yes Walid birthday!!!!!Xpe  walid punya birthday nanti kita share.. homestay ni murah RM170 dekat sebelah AEON Melaka n Tesco Melaka..rumah teres setingkat..sory lupa nam ambik gambar luar rumah.. yang pasti garaj boleh masuk 2 kereta

Ni no Telefon..owner die nama Saidon
Alamat :
51. jalan cempaka 11.
taman seri cempaka. 
peringgit. melaka.

 
Gambar atas both adalah ruang tamu utama
Kanan bawah ruang santai depan tu ada ruang tv
Kiri bawah dapur..siap ade dua dining table
Ade peti sejuk n washer machine..memang mendobi la
Ktorg sebab stay dua malam..nak masak pun boleh kat sini..lengkap lah semua peralatan sekali dengan lesung batu

Atas kiri master bedroom..ada aircondada toilet dalam bilik..total bilik air rumah ni 2.tapi yg lg satu tu sesuai utk jamban je
Kanan atas 2nd room ade 2 katil single..ada aircond
Kanan bawah tu bilik loteng.xde aircond..ktorg x tidur bilik ni.bawak turun tilam bawak masuk bilik katil single tu hehe.
Kiri bawah ruang tengok tv n tangga menghala ke loteng..

Whole review just nice rumah ni esp yang datanv family ramai..dekat nak access kemana2 pun..makan pagi pun senang ramai jualan tepi2 jalan jual breakfast..

Next nanti sambung😘😘😘😘

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google