Doa Selamat Nasi Lemak Daun Pisang

Thursday, June 25, 2015



ihsan atok Google

dari awal iqa pregnant dah niat, masuk je 7 bulan nanti 3rd trimeter memang nak buat doa selamat kecil-kecilan. tak kisahlah kat rumah ke kat masjid ke macam mana ke kan. actually hubster sendiri dah pernah buat dekat ofis die share-share dengan member lain waktu early pregnancy tu.
masuk je 7bulan iqa cakap dengan abah niat iqa tu. but seriusly time tu memang kitorang tengah budget and memang kekurangan kewangan. so cakap dengan abah ingt nak bg je nasi lemak dekat masjid tak de lah doa selamat ke ape..kitorang pun xnak minx abah sponsor ke ape ke.start 7 bulan dah start check up 2minggu sekali so agak tinggi kos kat situ.

abah bagi cadangan buat doa selamat kat surau beli nasi lemak bungkus dan kuih..air boleh upah je ade macam orang yang selalu buat air kt surau tu.buat selepas time usrah kat surau tu. ahli nya pun tak ramai. dalam belas-belas orang je.

abah belikan dalam nasi lemak daun pisang, kuih dua jenis. iqa bagi abah RM60 je termasuk sedikit sedekah dekat orang buat air.


alhmadulillah Allah izinkan jugak niat iqa tu.. syukur sangat even terlalu kecil tapi alhamdulillah..selagi niat kita baik in Shaa Allah, pasti akan dipermudahkan..


now dah masuk 33weeks..alhamdulillah.. baby ni pun makin aktif..tersembul2 perut dibuatnya hehehe


You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google