Surah Maryam..sayu hati

Tuesday, May 12, 2015

pagi ni sampai office as usual akan bukak youtube ayat quran dan zikir
and arini start with surah maryam n iqa baca sekali bersama
suddenly i felt wired..
macam nak menangis..
satu perasaan sayu rasa dah tak lama je lagi
sekarang dah 27weeks
tinggal 13weeks je lagi iqa brjihad melahirkan khalifah Allah
or mungkin kurang dari 13minggu..hanya Allah yang tahu

nervous itu pasti..
tapi ini bukan nervous ini rasa sayu
rasa sebak sedih macam akan pergi..

Ya Allah..
apelah sebenarnya perasaan yang sedang bermain ini sebenarnya..
mungkin perkara biasa buat 1st time mom like aite..

moga Allah permudahkan proses kelahiran buat baby n iqa
moga kami berdua dipanjangkan umur


You Might Also Like

2 komen

  1. inshaaAllah moga di permudahkan ye tqah..banyak2 kan dengan surah maryam..

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google