Free LadyBird Bag From Drypers

Thursday, April 30, 2015

semalam balik2 office adik bagi satu parcel atas nama iqa dari DRYPERS. aik pelik la sebab tak pernah la register dengan drypers ke ape. pampers baby memang dag beli tapi tak la bukak lagi untuk register point ke ape. lepas tu teringat yang pernah ternampak hubby LIKE fB Drypers dekat FB.

call hubby die cakap haah die ada register Drypers Baby Club atas nama iqa. die beria suruh cek ape ade dalam parcel tu.. bukak je parcel tu adeeeee

cute lil lady bird bag

iqa memang nak beli beg size ni.. setakat untuk jalan dalam mall or dekat2 just put pampers and baby wipes and baby washclothes. rezeki baby dapat free tak yah la bonda and walid beli dah.

nampaknya walid baby ni makin terserlah parenthood mood die kan hehehe..tak terfikir pun nak register pamepers bagai hehe.. good job bie..

korang nak??

check it out



nanti korang register je dekat sini ye..

Alhamdulillah...

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google