Ini yang terjadi semenjak kawen

Friday, May 03, 2013

Memang aku in PMS-ingggggg punye mood.. Ya Allah kali ni memang kritikal korang.. Lapar sentiasa.. Tak faham kenapa sebab tak pernah kot iqa kene macam ni.. Erghhhhh stresssssss hokeyyyy..mau tak stress..kalau tak dpt kawal macam ni mmg gain weight.. Even ada herbalife puntapi klu dah makan macam org sebulan tak makan..hurmmmmm nan hado la kan..


Dah 3hari kene macam ni.. Pastu plak sejak pg td, bangun pagi badan panas.. Mmg start semalam badan rasa week..week giler tak taw kenapa.ltak delah buat kerja sangta.. Tekak sakit on and off..badan pun sakit.. Perut bloated..erghhh xslesaa... Kaki kiri pun bengkak.. Owh mak ai..

Sejak kawen memang badan pelik2 je rasanya.. Tak selesa pun ada..apakah???

P/s sambil menaip sambil pakai Herbal Aloe Soothing gel..iqa jadikan ala2 mask.. Untuk meningkatkan kecerahan kulit and menjadikan tona kulit sekata.. Tapi dalam gambar mgkn tak jelas sangat sebabnya, soothing gel ni warna clear..

Kalau ade yang maukan keterangan lanjut tentang masalah skin blh contact iqa 0124006914 or ikhwan 0175204710

You Might Also Like

2 komen

  1. awak pregnant kot.. hehhehehe

    ReplyDelete
  2. Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik dari HV collection. Promosi dan GA sempena pembukaan blog shop ini juga sedang diadakan. Jangan lupa follow juga ye..

    Terima kasih =)
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google