I decide and i love my JOB and my Hobbies...

Thursday, March 21, 2013

Aloha..... Iqa rite now ada kat KL.. Nk ambik barang yang still berkepuk dekat shah alam..bawak pindah semua ke ipoh.. Yes im officially duduk ipoh sekarang.. Me and ikhwan have a big responsibility towards our parents both parents.. Ya semua orang pn ade tanggungjawab kat parents.. But each person are different.. Keadaan and situasi memerlukan kami duduk di ipoh..and now still duduk rumah parents..memang ada rancangan nak pindah.l insyaallah soon.. Buat masa ni di ipoh. Theres are certain peoples argue us why ipoh? Not KL? Macam iqa cakap..keadaan berbeza..please do respect our decision..rezeki Allah ada di mana saja..so please dont ask more bout it..

Cakap bab rezeki..ada orang heran iqa buat herbalife..than ada buat craft and shawl.. Hehe craft and shawl is my therapy.. Lgpn benda ni dah lama iqa buat before herbalife lagi.. Kalau iqa stress memang iqa suke pegang jarum..and mula la menjahit.. Iqa tak taw nak menjahit.. Ade basic seciput je so pakai hantam je janji iqa suke..jahit manik pun ikut suke hati janji kat mata sendiri nampak lawa hahaha..syok sendiri...janji i puas hati hahah..

Same goes to shawl..i suke g usha2 kain..diy my own scarf so iqa juz share apa iqa pakai..kalau ada yang berkenan blh la beli hehehe.. Iqa hanya jual apa yang iqa pakai apa iqa rasa selesa..iqa share ape yang iqa saayang.. They are all as hobbie jer mule2.. Craft and shawl semuanya hobby..but bile orang mula request thats the starting point its become a business..


And herbalife as my major carrier.. Macam iqa cakap iqa hanya jual benda yang iqa suke, selesa and sayang.. So iqa sangat suke herbalife.. Its change me a lot dengan izin Allah kesihatan iqa yang sangt teruk dah banyak improve..sangat happyyy.. So i just share dengan u olss smua and alhamdulillah kerana testimony iqa, iqa dapat customer.. So thats how my business start..


I really love my job, as a PERSONAL WELLNESS COACH HERBALIFE.. And i do enjoy doing my crafting, sewing and my fashionista.. Fashionista la sangatttt hahaa.. So here its me ATIQAH MUTAZA!!! So do accept me as j am..

So here some pictures yang iqa punye crafting and scarf.. All are DIY by me.. Heheh..

My shawl blogshop http://iqracollection.blogspot.com
My craft blogshop. http://luvstercraft.blogspot.com









You Might Also Like

2 komen

  1. @wAnIe alhamdulillah segala ouji bagi Allah..segalanya milik Dia..thanx wani

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google