30daysb4ibecomeyourmrs# my wedding progress...

Monday, January 21, 2013

bismillah..lama sungguh iqa tak update any status or what ever benda dalam ni kan... sory i was toooo bz handling my wedding prep..as u can see at the right side bar ya its juz 24days to go.. actually dah tak lama kan.. this weekend me and ikhwan will be busy attending Herbalife Spectacular.. international event. At Bukit Jalil. Bukit jalil????? ya of course bukit jalil sebab 15,000 peoples will attend this amazing event okeyyyy.. so any distributor whoe decide not to go, nampaknya u all dah ketinggalan 15,000 orang ke belakang.. pity u dear.. but u still hae time to change your mind now..

orite iqa juz nak story sikit now i've been really busy buat benda2 yang memang tak setel lagi. antaranya main and bersilat dengan ribbon for doorgift utk grooms side

tetibe rasa menyesal sebab tak bile ready made je..huaaaa sempat ke siap ni??? ala konon mula2 feeling la nak DIY kan nak bagi sentuhan sendiri macam time bertunang dulu.. tak pelah common iqa u can do it!!! think +ve!!! yeahhh

and now tengah serabut sebab still tak jumpe handbags yang berkenan untuk dijadikan sebagai hantaran.. okeyh budget mak hencik tak tinggi ye..tak sampai seribu okeyyhh.. so jangan la suggest handbag mahal2.. huhuhu mak serabut nokkk.. adalah tengok Guess tadi..macam hokeyh..under budget.. siap boleh combine handbag and clutch together..pink lagi okeyhhh..sweet la jgk..but i still tengah menimbang2 kan..huhu

dan inilah wajah yang sedang tension cari handbags..senyum fake gilerrrr
tops : Seed
Jeans : radioactive
shawl : IQRAcollection
Handbags : Polo
Watch : Esprit

Pekerja Pakcik Habib dah call cincin dah siap!!! yeahhhh dah boleh pegi pick up la u olsssss... Cincin pakcik ikhwan oh still tengah tempah.. xpe insyaallah Abg Zulfa will give us the best insyaallah

baju nikah dah siap Jahit!!!! arghhh im lovin it!!! hahaha mula2 terkezut noksssss..sebab mula2 tempah kat abg zaid simple2 aje..last2 tengok kaen nye memang modern up to date.. abg zaid memang faham and the best lahhhhhh.. he knows what the best for me and ikhwan...yang penting nampak tinggi hahahaha..cumenya beading belum siap lagi.. tuksedo ikhwan for reception on his side pun dah siap.. i jatuh hatiiii sebab macam baju nikah tadi lah lain di design lain sikit yang jadi..tapi nampak lagi cantekkkksssss... same goes to baju2 for my side and ikhwan's side..yeahh im lovin it..mak pun suke..so ok lah kan.. janji si pengantin suka haha.. syok sendiri pun tak kisahlah ahhaha....

ok need to sambung back kerja2 tergendala.. cume nya kalau sesiapa yang rajin instgram2 ni.. jomlah follow iqa ye.. ATIQAH_MUTAZA ... OK daaaa

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google