Wedding Purple Pink : Azlan & Syazana

Friday, November 16, 2012

hari ni nak share sikit tentang wedding yang bertemakan Purple+pink.. actually dis wedding adalah wedding anak my babysitter time kecik dulu..ada pertalian darah jgk la lebih kurang.. ni majlis bertandang..Azlan or i use to call him abg lan, i know him since i was 9years old mcm tu..even ni majlis bertandang tapi sangat sweet..abg lan ade lg 3org kakak ats die so may be sbb tu lah wedding ni sgt sweet...

Wedding Azlan & Syazana


De Pengantin

The Dais ..see even bertandang tapi still sweet kn

ni paling unik..bunga paha duit syiling..unik and cantik kan..

Wedding button..cuteee gilerrrneeesss

haa seee blah lelaki pun ade gest book corner

the Guests Book

aku suke 3rd roses felt ni

last but not least Door Gift

even doe ini majlis belah lelaki its doesnt show macam wedding belah lelaki kan..segala deco and preparation sgt sweet and nicee...

You Might Also Like

8 komen

  1. Woooww... bagai pinang dibelah dua.. suka purple :D

    ReplyDelete
  2. wah iqa kalau abg lan tau mesti dia suka tq aaaaa...nyah tak sabar nak balik n gi weeding iqa pulak...

    ReplyDelete
  3. @Anonymous nyah jgn disebut ttg wedding iqa..iqa nervous ni haha..tinggal 2bulan++ je lagi ni dong haha

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google