Mega Shake Party Healthy Buddyz

Friday, October 05, 2012

hye..iqa now kat ipoh..so baru la free nak hupdate..dengan lappy buat hal giler tak tentu pasal kan..ok stop xnak membebel banyak sangat..iqa nak share activiti di wellness club kami di Healthy Buddyz. baru2 ni hari rabu 3 October 2012 kami mengadakan Mega Shake Party..

ni iqa 1st time jd speaker Mega Shake Party..memang xterjangka nak jd speaker, bidan terjun..but alhamdulillah guests semua berpuas hati and dapat apa yg iqa cube sampaikan..kami sendiri tak sangka yang guests agk ramai..sementara majlis berjalan pn still ade yg dtg..yg ni mula2 nmpk macam sikit2..total guests dlm 30org.

iqa terangkan sedikit sebanyak tentang Body Evaluation, sharing tentang product.. tak lupe kami jugak share tentang testimoni kesihatan..life testimoni dr semua coach herbalife dan juga customer yg dh consume herbalife








FREE teamix n shake tester for guests..

 sesi lepak2 enjoy all the tea n shake..
n sikit sharing dr kak ana

alhamdulillah Mega Shake Party yg pertama berjalan lancar..syukur Ya Allah..semoga next Mega Shake party mendapat sambutan yang lebih hangat...thanx kepada semua yang sudi hadir...

ade yang berminat untuk hadir ke Mega Shake Party and dapat kan free shake n teamix tester?
contact
iqa  017 5204709
ikhwan  017 5204710

dan kami di Healthy Buddyz sedang Mencari mereka yang serius untuk menjadi Wellness coach bersama2 kami, membantu lebih ramai orang obesiti di luar sana..contact iqa @ ikhwan segera..tak kisah full time or part time..jangan bimbang tak akn menggangu study or kerja anda yang sedia ada..icome part time RM500-RM2000

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google