My wish # Walk in Wardrobe

Thursday, September 27, 2012

iqa ni memang la suke berangan ala2 princess..macam budak2? who cares haha..biasalah masing2 ade dream sendiri and ade individual intrest kn2..so mcm iqa i love to hae something looks luxury..dats y la iqa kene jadi coach herbalife..sambil tolong orang sambil tu tambah duit berkepuk2 dalam poket..tak caya call iqa kite g tengok sdiri jumpe org yang dah berjaya..

hahah ok this is one my wishlist..suke bilik rumah yg tidy juz according to place..nice simple sweet and well managed..klu tak nanti iqa stress...so i really need this stuff

Walk In Wardrobe
i really this one..owh man..luxury n well managed

this one suites for ppeople yg ske kn elegance style
 

suites for teenagers..even iqa teenagers tapi tak kot hehehe
 
ni nampak sejuk suci je..but iq atak suke yg nampak sangat baju tu.. xbeshh..klu baju banyak warna nnt serabut je nampak kan


 iqa suke idea rak kasut cermin tu..sangat fabulous

 ok ini memang superb and sesuai utk iqa yang gilerkan kasut..owhhh man.. i want this!!!
tetibe terpikir macam mana plak wardrobe baju n handbags die ekh??

so korang plak macam mne?

theres some people akn cakap.."berangan boleh lah"..but in herbalife, kami di ajar untuk DREAM BIG and make it Reality..dah banyak sangat bukti and journey orang herbalife yang dh berjaya capai impian diorang..and kebanyakannya 30years and below..kalau diorang boleh kenapa aku tak?

ni beberapa impian yang telah iqa capai melalui herbalife

1.shopping
 selama ni iqa shopping smuanya duit my parents.. bersyukur sangat abah n mak mampu bagi semua yang iqa and adik perlukan, tapi sampai bila? now iqa enjoy shopping with my own money tanpa perlu tunggu time SALE.. i managed to buy anything dat i want..alhamdulillah


2. Blackberry Torch
1st time dalam hidup dapat beli fon sendiri hahahaha...kejayaan yang memuaskan hati sendiri.. tapi rasanya dah nak kene tukar bold 4 la..yeehaaa
 

3. USS for 2nd time
on 2010 memang iqa dah pernah ke USS, that time ikhwan yang belanja, but rasa macam tak puasa sbb time tu shopping ape sangat..than iqa pernah berjanji pada ikhwan yang iqa akn pergi lagi sekali the next year..
yea alhamdulillah 2011 mei iqa ke USS buat kali kedua..and kali ni ticekt iqa ditaja oleh wellnees club kami..yeah can u see the dreams come true..iqa pegi lagi sekali tanpa perlu bayar ape2..dah dua kali ke USS tanpa perlu kluar duit.. and the best ygwellnees club taja tu, adalah berkat usaha iqa owh alhamdulillah!!!
and memang kali ni shopping bagai nak gile yeahhh..and dapat shopping sekitar singapore..siap rembat 4 botol perfume lagi...alhamdulillah

4. Disneyland
impian dari kecik..iqa nak sangat ke disneyland..and impian iqa nak ke semua disneyland yang ade di dunia ni..coz i love mick n minnie..alhamdulillah, dah berjaya ke disneyland yang pertama.insyaallah tahun depan nak ke 2nd disneyland and that time bawak adik sekali.insyallah

5. Hotel Venetian Macao

akibat terlalu obses pada cerita korea Boys Over Flowers..iqa suke berangan nak Hotel Venetian macao..sebab dalam dia sangat cantik..gambar yg nampak langit ni adalah di dalam bangunan pd jam 12 malam..yes itu adalah tiruan..venetian sangat luas and cantik..nantilah aku story lebih pasal venetian k.

.

kebanyakan yang iqa letak pasal travel..ye lah takkan lah naksemua setiap item aku beli gune duit herbalife karang macam show off plak hehe.. so to those yg suke lifestyle travelling around the world come have a look a lifestyle with herbalife..

next year insyaallah iqa akan  ke

BANGKOK  (MEI 2013)

JAKARTA (Sept 2013)

MELLBOURNE

&

UMRAH

insyaallah

so if berminat nak tengok lifestyle orang yg lebih berjaya dalam herbalife, esk jumaat 28 september 2013 kita Testimonial Day di taman Melawati.. so contact sekarang

iqa : 017 5204709 / bb 232ACFBE
ikhwan : 017 5204710




 


You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google