kalau tak suka jangan la datang - inspirasi dari Abg Ben Ashaari

Monday, September 24, 2012

eh sebelum tu boleh tak nak mintak tolong sangat2 korang LIKE kat gambar ni.. tq sayang semua




iqa tetibe je nak buat entry bile dah terbaca blog abg BEN ASHAARI.. nak taw sila la baca sendiri ye hehe.. kes macam abg ben iqa sendiri pernah lalui dan iqa yakin ramai lagi blogger tegar yang pernah face benda mcm ni kan..esp bride-to-be yangs elalui share stuffs for wedding kan..

ramai sangat yang tersalah anggap, kepada bride yang sibuk2 update ttg wedding stuff kat blog..ussually bride akan share the tips, and info2 tentang wedding..tapi ramai pulak yang salah sangka kononnya bride blogger ni sje nk show off sje nk kecoh2 pasal wed mereka..kdg2 yg diorg tunjuk tu langsung xde kne mengena dengan wedding diorg..of course la xkn bride blogger nk review awl2 psl wedding diorg kn..tunggu la after kenduri klu tak nanti dah basi.. tujuan bride blogger tulis and share the wedding stiff its juz to give and input and idea to the others..we love to share any new idea yg we all dapat..esp in DIY stuffs

cuma hairan jugak..mereka yang banyak bersuara ni sibuk2 jugak nak bertandang ke blog2..dan sibuk jgk nk curi idea..hahah..bride blogger memang tak pernah kisah pn sbb tu lah di share kan2..

selain bride blogger ramai jgk lagi personal2 blog yang kene..partner2 orang kapal pun ramai jgk kne..kononnya nk show off..tapi diorg tak taw ni adalah salah satu media yang boleh kita share dengan partner di atas laut sana..

untuk herbalifer plak..kat cni jugak merupakan medium kami nak share dengan pur team betapa sonoknya herbalife esp time vacation n training..and input2 yang lain..klu rse meluat tak nak taw ape2 jangan la masuk blog hehehe

pergh yang aku rajin sangat nk menerangkan semua ni kenapa? haha ok lah senang cerita..kalau sesiapa yang tak suka tu x yah la datang bertandang nanti buat panas hati je huhuh.. adoi ni abg ben la ni buat aku terinspired nk karang panjang lebar ni..hehehe.cume luahkan ape yang di rasa..hehe memahami jiwa sesama blogger.daaaa...


You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google