Our 24th July.. we Have been together for 7years

Wednesday, July 25, 2012

24 Julai 2012

betullah..iqa bukan salah tarikh pun..cume iqa nak review sikit tentang tarikh semalam walaupun dah terlepas 24jam kan2.. but tak kesah la nk share jgk2 hahaha.. blog iqa punye so blh la buat je ape iqa nak kan2.. hehe


semalam 24 julai genap 7tahun hubungan iqa n ikhwan.. kalau kawen ni mahu anak sampai 3org hahaha..(ok sangat mood kawen kan2 hahaha..bridezilla modelaunching!!!!) alhamdulillah syukur sangat...


ikhwan,
our anniversary this its on 4th ramadhan...hope dapat barakah yg lebih lagi.. insyaallah.. 7years its quite a long journey for us.. tapi belum cukup untuk kite kenal each other..ya of course selagi belum kawen kite tak banyak taw tentang diri masing2.. banyak sangat benda yang jadi pada kita dalam 7 tahun ni..menanges tu memang lumrah la dalam hidup 7 tahun kite.. ya but we manage to stay together until 7 years!!! yeah congrats to both of us yehaaaa...

ikut perancangan, this year gonna be our last 25th july as a couple a.k.a fiancee..insyaallah next year we will celebrate our 24th july as husband and wife insyaallah.. and thats mean syawal and ramadhan kali ni terakhir sebagai orang bujang.. ohooo suddenly i jd takut plak bile type "wife"..wah ready ke ekh..hahah melampau la kan dah tunang 2tahun takut nak kawen or cakap tak ready haha..takut tu memang takut.. i takut tak mampu bahagiakan u.. contoh bulan puasa, dapat ke i masak untuk u everyday utk berbuka and sahur..hehe tapi kn i beruntung sebab u minum shake jd sahur mmg no problem la kan xperlu nak masak2 bagai..heheh..kalau puasa masak terlewat pun tak pe sbb awk memang buka dengan shake dlu hehehe..

ikhwan,
i hope i can be a gud wife for u and a gud daughter to your family.. coz im gonna be the only girl in your family until ikhmal found his queen.. i berharap i mampu menjadi seorang isteri yang membawa awak ke syurga.. tak lama tinggal 6bulan je lagi.. saya rasa 6bulan terlalu singkat untuk sy belajar menjadi isteri yg mampu membawa awak ke syurga.. i try my best insyaallah.. lillahhi taala...



You Might Also Like

4 komen

  1. Amin...klu 7thn kamu blh bertahan,insyallah dugaan yg mendtg nt kamu dpt lalui dgn tenang dan sabar...

    ReplyDelete
  2. @Anonymous insyaallah..semoga Allah masih mahu meminjamkan kesabaran dan ketenangan Nya

    ReplyDelete
  3. insyaALLAH dear. Semoga dipermudahkan segala urusan =)

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google