wahhhhhhh dahhh abisss keeee????

Wednesday, June 20, 2012



  ticket seorang hanya RM310!!

wahhhhhhhhhhhh zero to hero ticket dah abis la korang!!!!! huaaaa dasyat nya herbalife sekarang... ok2 cop mesti ramai nk tanya zero to hero tu ape kn..ni adelah training yang akan sharing detail giler2 tentang product and akn sharing cara kita nak coah orang nad mengembangkan lg bisnes..memang die akn sharing all out..memang hebat la..

hotel kali ni boleh menempatkn 2000org shj..time early bird ari tu dh sold 1500 tapi sekarang dah sold out ok..semua org duk berebut nak dapatkan pluang belajar dr diorang yang dah success..kalau u serius to coach people u have to come..if not dont ask me y your business going down or dis business are not working for u..think twice..hahah macam garang plak aku ni..tapi yes kali ni iqa hanya akan work with serius people only..coz masa iqa terlalu berharga juz utk dibazirkn for people yang terlalu banyak alasan and people yang xde effort utk work for it...

if money was the problem so ingat orang lain ade duit ke? ramai yang dtg sini bukan terpaksa berkorban mcm2 bnda but they really wanna change their self so they work for it..retail gile2..if u really want it Allah will show u the way.. insyaallah

kenangan ZERO TO HERO ke7 April 2012

my team..iqa harap korang semua dtg sekali lagi dgn iqa aminn





to all my team dekat iqa masih ade lg few tickets..ade dalam 4 mcm tu je..so take your action now

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google