Ragam Mak and Abah

Monday, March 19, 2012

bismillah..

ya allah lamanya iqa x on9 rite..sory dearest..ewah mcm banyak plak yg skodeng blog ni.. iqa now kat ipoh..balik jumpe prospect and bt follow up pd customer....

tadi petang gi jumpe prospect kt my mum punye ofis..alhamdulillah, prospect stuju utk consume syukur..balik mak follow sekali sebab abah kerja..mak mengadu PENING kepala..and badan rasa sangat tak stabil.. bile balik iqa bagi aloe+air..quantity agak pekat.ok tak nk imagine mcm mne buat muka yg sgt2 lawak sbb aloe kali ni pekat so masam la kan..ahahahah..mak buruk la buat muke mcm tu eeehe.sgt x comel hahahaha..alhamdulillah kluar segala angin dlm bdn mak and die rse a bit letih..and than after mandi iqa kasi mak shake..n now she feel better alhamdulillah..


mak share lagi, after mak consume calcium herbalife sakit kaki berkurang and sakit lutut makin improve alhamdulillah..


mak cite lagi, sekarang every nite mak akan bancuh NW for her n abah..alhamdulillah happy giler sbb abah nk minum jgk..sbb abah klu bnda2 mcm ni mmg tak nak.n alhamdulilla tdo diorg lebih lena.tp syaratnye mak la buat kan hahaha..comel je abah ni hahahaha....

You Might Also Like

1 komen

  1. best la entry ni..

    jom terjah entry afiq yang baru
    http://afiqyassin.blogspot.com/

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google