Tukar Imej Demi Kerjaya

Tuesday, February 14, 2012

bismillah...
ya allah semalam sehari suntuk memang tak tido..sampai sedar dah azan zubuh dah..Ya allah ape nak jadi dengan iqa ni..tapi tak tdo ade sbb nya.. cube tengok blog iqa ni..kan dah lain.. iqa mengerjakan benda ni lah ni hahaha..entah mana datang plak semangat nak mengadap coding-coding plak ni..adoi ponek den ni ha..
mata memang sombap.bile nampak wajah baru ni ha..makin semangat iqa nak updat ela lepas ni.. yes sebab iqa buat herbalife memang kebanyakan customer dari internet.kawan2 pn taw iqa buat herbalife pun melalui FB blog.so blog and FB adalah nadia herbalife iqa hehehehe.tak pelah..xnak cakap panjang..iqa nk g lunch.buby!!!


You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google