Mencuri demi kecantikan wajah

Saturday, December 31, 2011


beberapa minggu yang lepas,di rumah sewa dekat shah alam : 
"ehm kenapa pencuci muka aku caor macam air je". but stil kluar buih ok la kot


31.12.2011 di ipoh : 
 "woi kenapa pencuci muka adik (jenama n type yang sama HERBALIFE) pekat. kurang hasam!!"

MAK!!!!!!!

macam ni lah cara nya iqa sedar yang liquid pencuci muka iqa telah ditukar menjadi air. hati memang geram giler. skait hati bile kita beli dan2 sesukati hati pengaran jantung die je nak ambik pas tu tukar dengan air. kesiankan sanggup demi nak muka cantik sanggup ambik pencuci muka orang lain. Ya Allah ada jugak spesis macam ni dalam dunia. dan tak sangka plak si pengambil tu sanggup plak mengadap muka aku hari2. sah2 la memang kuat sangat mengambil barang orang kan

selepas aku menggomel panjang mengadu kat mak n aku terfikir something

"wow dasyat nya HERBALIFE, sampai orang sanggup mencuri demi nak dapatkan kulit cantik"

memang diakui sangatlah herbalife product memberi kesan yang sangat2 positif pada kesihatan, kulit dan semua segi. tapi kalau dah rasa tak mampu tu tak payah la sampai nak mencuri. tak pun ha meh join aku buat bisnes herbalife. modal setakat RM98 je kot. pas tu ko enjoy la 25% diskaun..lama2 nanti ko enjoy la 50% diskaun. tak yah la nak mencuri babe..silap2 makin teruk kulit muka ko tu sbb tak berkat dan tak halal. sekarang aku tak taw la ape lagi yang ko ambik barang aku. entah SHAKE herbalife aku yang sedap tu pun ko balun jugak kan. aku sure la wei ko org yang aku jumpe setiap hari sebab duduk serumah dengan aku kan.. tak kan la jiran sebelah rumah plak nak curi pencuci muka aku kan. aku tak sangka ada orang sehina ko kan sanggup mencuri demi nak cantik,

ape pun ini adalah bukti HERBALIFE ternyata bagus sampai orang sanggup mencuri demi nak mendapatkan kebaikan HERBALIFE...adios..hmmm bengang sebab for sure la kenal si pengambil tu kan..tapi allah saja yang taw sape makhluk tersebut....


iqa : mak patut ke halalkan je orang tu ambik pencuci iqa tu.(nada sediih sangat)
mak : halalkan jelah. nanti mak beli kan lagi
iqa : hmmmmmmm



You Might Also Like

4 komen

  1. tu bukan curi,pinjam sikit kot.. xpe halalkan je la ya.. insyaAllah lg murah rezeki

    ReplyDelete
  2. kalau ambik sikit kenapa habiskan satu botol and gantikan dengan air..kecewa sbb orag tu orang yg rapat

    ReplyDelete
  3. halalkan je la iqa..bli baru ea...
    alololo..tamo nanes da...

    ReplyDelete
  4. heheh insyaallah..dh tak marah sedih je huhuhu

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google