Irene nadia Bagi kejutan lagi sekali!!!! Hoyeah!!!

Friday, December 30, 2011


subhanallah terkejut iqa hari ni bile iqa baru perasa blog kusam masam iqa ni tersenarai dalam 25 blog LOVE TO READ THIS AWESOME BLOG di Irene Nadia Marcello Blogspot .. owh ya ALLAH tak sangka plak akan tersenarai..and selama ni duk jengah blog super duper cantik si kecil molek ni tak pernah la plak perasan ada plak MY Other Half ni tersenarai kan..tak jengah sangat pun kat bahagian tu sbb rasa macam tak mungkin la kan aku tersenarai..sebab yang tersenarai kat 25 blog tu cume yang hebat2 je.. aku ni follower pun xsampai 500..

wah terasa tertibe teruja lah..hehehe..thanx irene

sebelum ni irene bagi iqa kejutan yang ini Kejutan Malam dari Irene Nadia

ni way memang aku selalu even everyday pergi blog irene..tapi memang silent reader..even kat semua blog iqa follow klu ade hupdate seure akn pergi baca..tp iqa prefer utk silent je..sebab iqa segan nk bertegur sapa..sory sgt2 iqa xsombong tapi iqa suke cara mcm ni..n kebelakangan ni je baru iqa berani nak tinggalkan comment..

no baru la taw kenapa wujudnye graph ni


heran jugak sbb rujukan pautan paling tinggi dari blog irene..so now dh taw la jawapannya hehehe...

irene dear,
thanx a lot sbb sudi list kn blog kusam masam kak iqa ni ekh..
terasa macam rendah nye diri berada dikalangan list blog tu sbb semuanya dasyat2 huhu..
neway dear kalau kawen jemput kak iqa ekh..heheh insyaallah sure akn menghadirkan diri..
thanx again dear..

You Might Also Like

3 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google