♥Bahagia Melihat Kamu Gembira♥

Thursday, November 10, 2011

bismillah..



hmm serius iqa rindu nak jumpe korang di lama maya blogger yang sekarang makin mendapat sambutan hangat macam shake chocolate herbalife yang digemari ramai..eceh hehehe.. yelah dlu iqa blogging start tahun 2009 pn macam tak de org je join blog ni..blog pun semuanya simple2 aje...quite bz la lately dengan test assignment and all test semua kan..

iqa baru je jadi coach herbalife..almost 4months la end of this month..but iqa dah lalui macam2 saat manis..saat2 sedih tu boleh dibilang xsampai sebelah tangan pun..saat paling besh bile dapat sms or call dari customer and diorang cakap macam ni

"IQAAAAAAAAAAA.....berat saya dh turun!!!!! iqa tq so much!!!! alhamdulillah!!"

"iqa terima kasih lah sebab sekarang saya dah rasa macam ringan je badan rasa sihat je.rasa dah yakin sikit"


bila dengar customer cakap macam ni even kadang2 ade yg turun 500g je pun tapi disebabkan selama ni die punyelah payah nak turun berat badan, die mmg happy sangat..bile tengok orang lain tersenyum happy..and diorg rasa berbaloi dengan apa yg diorang dah spend, iqa rasa macam happy sebab dapat buat orang lain happy..alhamdulillah iqa hanya mampu tolong coach sahaja..yang lain adalah berkat usaha sendiri dan izin dari ALLAH S.W.T.

we are your trusted herbalife coach..

syukur ke hadrat ilahi yang memberikan iqa peluang untuk menikmati kebahgiaan yang tidak ternilai ini...

SYUQRAN YA ALLAH, SYUQRAN HERBALIFE

You Might Also Like

3 komen

  1. iQa, herbalife leh jer nk mkn tok semua peringkat kn? mean tok ibu mengandung pn boley kn? erm...akk nk wedding dh...nnti ingt cm best jer nk try...hi

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google