♥jom buat kuih raya♥

Tuesday, August 16, 2011

salam nuzul quran wahai sahabat sekalian..macam buka hari ni ok x? sekarang ni dah masuk malam ke 17 mesti dah ramai yang mule buat preparation buat kuih kn..esk perak cuti sempana nuzul quran mak ajak beli barang untuk buat kuih..entahlah tak ingt la bile last umah iqa ni buat kuih sendiri selalu pakai tunjuk je hahaha..tahun ni yang tunjuk pn ade yang buat sendiri -pun ade..yolah den la yg buat nye..semepena cuti plus sempena en.tunang still ade ni kan..sebab next year belum sure dia ada kat darat time raya..

so antara biskut yang memasuki carta HOT 2011 hasil undian mak and iqa 
adalah....jeng jeng.......
1. mazola

2. cornflakes madu

3. butter perancis
xde gambar sebab ni resipi rahsia from my arwah opah..

4. biskut arab

5. chocolate chip

6. sarang semut

7. tart nenas


macam banyak je ni..mampu ke? ayoooo


kite tunggu lah nanti ye samada iqa berjaya menjadi chef or x.. 
gambar kenangan time UBIS 2009



You Might Also Like

6 komen

  1. 1st choice is cornflakes madu. yeay. sepanjang zaman suka kuih tu.

    ReplyDelete
  2. najiha heheh mmg nampak sedap tp xtaw menjadi x hahahah

    fadil..hahah sedapkn

    ReplyDelete
  3. Assalam. Kak, sy maw tnya. Pa tajuk lagu dlm blog kakak ya? Kiut lagunya. :)

    ReplyDelete
  4. salam adik..maaf sgt2 akk tak taw pun tajuk die..akk pakai letak je ble dgr sedap hehehe

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google