♥Kesilapan Semalam♥

Wednesday, July 27, 2011



dah lama kot die diam..terlalu lama la bagi aku..tetibe die muncul sebab risaukan aku tentang sesuatu.dan aku tak pernah sangka die akn bertanya tentang aku..paksa jugak aku bgitahu keadaan aku sedangkan aku cube berselindung ape yang jadi. tapi aku kenal dia sbb selagi die tak taw die akn tetapp mintak aku untuk bagitahu ape yang tejadi..aku terus terang ape yang terjadi.


aku terharu sebab die sudi bertanya khabar aku. cume cara die buat aku rasa terguris. mungkin die masih macam ni kerana kesilapan aku yg dlu..kesilapan semalam yang masih berdarah di dalam hati die..yes aku deserve utk di layan macam tu oleh die.tapikan sampai bile ye die akn macam tu..sampai bile akan dingin macam ni pada aku. aku taw aku salah..aku dh cube beberapa kali untuk betulkn kesilapan aku..tapi die mngelak..die larikn diri..die marah2..

maafkan aku sebab kesilapan semalam ku..

You Might Also Like

2 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google