♥Hanya 3.30jam di melaka♥

Friday, July 15, 2011

perjalanan pergi
ipoh 7.30 --> melaka 12.30

singgah


dah selesai

perjalanan pulang

melaka 3.30pm --> ipoh 8.00pm




hurm ok x? pegi melaka cume hanya untuk 3.30jam je..semangat kental sungguh

You Might Also Like

2 komen

  1. iqa....kenapa pegi Alama melaka.sorry iqa..sue tak tau psl yg ikhwan tu....ada link tk citer mcm mana leyh jadik..??hope suma baik2 la kan...

    ReplyDelete
  2. sue taw tak kes ikhwan tetibe sangku paper tu..tu g try merayu balik..n try bncg dengan mem syahira nk mintak tolong semua lah..n ambik notes kat hanani nanie..

    sekarang ni mcm ni jelah ikhwan kne reseat jela

    cube tgk sini

    http://diaryatiqah.blogspot.com/2011/07/awak-tinggalkan-saya-kerana-lelaki-lain.html?showComment=1310778425530#comment-c9100770014468082655


    tp iqa tak review sgt masalah nye kat sini

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google