♥Kejutan Malam Dari Irene Nadia Marcello♥

Wednesday, May 18, 2011


 hajat hati pukul 12mlm nk tdo dah. ngantuk sesangat. mata sembab dah ngantok.... tapi suddenly iqa nampak kat nuffnang bahagian "KOMUNITI BARU" ade terpampang nama and gambar Irene Nadia. sure ramai yang kenal irene ni kan..famous amos kot tak kan lah tak kenal. 

iqa bukanlah ape, juz culture shock kejap je.. memang taw die follow blog iqa n die pernah sekali comment blog iqa ni..but tak sangka la plak die rajin jugak bertandang kat blog comot iqa ni..yelah orang famous datang jenguk kite terkejut jugak kan..

readers yang lain jangan plak terasa hati iqa tak review pasal korang..iqa sangat appreciate kehadiran korang.tanpa korang semua sapalah iqa akt dunia blog nikan..cume iqa sedang mengalam heart attack sebab irene nadia datang blog iqa..culture shock kejap..

You Might Also Like

3 komen

  1. kantoii lak tgh2 malam skodeng blog akk :P heheh.

    sbb best blog ni la irine rajin masuk tiap2 kali updated! :)

    ReplyDelete
  2. alamak irene jangan puji lebih2..akk dh makin kembang ni..
    terharu sungguh irene sudi jenguk blog comot akk ni...
    thanx dik

    *shy2 cat

    ReplyDelete
  3. 1st time masuk sini.., salam kenal.. :-)

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google