♥I'll Take The Challenges♥

Sunday, May 15, 2011

hye guys.. fuhh my blog dah kne sindrom sawang berhabuk. sorry la blog aku bz sikittttttttttttttttttt..bukan sebab final..final dah habis selasa lepas..rabu dah balik ipoh..but hari khamis iqa dah bz mengadap ribbon, gam uhu, kain ela, chocolate,buah,cincin..hah siapa pandai cepat teka apa yang iqa buat dengan benda ni semua..la sure la korang dapat teka kn..iqa buat hantaran

statement keras dan padat
BUKAN HANTARAN KAWEN IQA

ni hantaran untuk cosuin iqa yang baru je selamat bertunang siang tadi. ok kite bukan nak cerita pasala tu ye.. pasala hantaran n tunang cousin iqa tu nant iqa story de mory ok. 

deisebabkan dah ramai yang buat challenge 30 DAYS tu iqa pun sebuk menyibukkan diri nak buat benda alah ni. atleast dapat la membantu menglakkan jangkitan SAWANG BERHABUK kat blog comot ku ini kn..

"dengan rasminya iqa merasmikan 30 DAYS CHALLENGE bermula esok hahahah"



♥atiqah mutaza

You Might Also Like

2 komen

  1. terbaik, alang2 buat utk diri sendiri. :D

    ReplyDelete
  2. ewah tak abis2 kan awk tu nk menyakat kn..

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google