♥Jadi Comel Macam Saya♥

Sunday, December 05, 2010

iqa pakai ribbon stripey

assalamualaikum semua..

siapa yang tak tido lagi? cepat angkat kening korang tu hehehe..

nampak tak gambar atas tu? iqa pakai ribbon dengan shawl..sekarang ni tak kira free hair ke bertudung ke korang boleh pakai ribbon ke sepit rambut ke sepit baju ke  tak pun hairband. wajah hambar or kusam korang tu outomatik akan berubah menjadi sangat CUTE biler korang pakai ribbon kat kepala. tak percaya cube view blog FATIN LIYANA.

melalui fatin liyana ni lah iqa belajar pakai ribbon kat kepala. owh tapi iqa tak dapat jadi secantik die ok..die terlalu cantik dan pandai. she's almost perfect..try la view blog die..banyak tips berfashion dari die taw.

kat mana nak dapat kan ribbon ini?
di 
 IQRACOLLECTION
yeah ini blogshop iqa..ade banyak RIBBON cute untuk korang semua..rugi kalau tak beli..nak beli sendiri boleh,untuk anak pun boleh, anak buah pun boleh, untuk anak ikan pun boleh.semua boleh lah..
jadikan present burfday pun boleh..
tak pun present Cristmas pun boleh..

so ape tunggu lagi cepat beli sebelum abish..


You Might Also Like

1 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google