♥hide Your T-shirt With Jacket♥

Friday, December 10, 2010

hye semua assalamualaikum..today iqa nak share tips about fashion jacket..pernah tak korang rasa malas sangat nak dress up terutamanya setakat nak pergi keluar dalam 1 hour macam tu kan.and setakat juz nak kuar pergi makan, tapi korang rasa sangat tak best bile pakai t-shirt je. now we have the solution. y not u juz apply  jacket. yeah JACKET. dengan ade nya jacket ni u all boleh kuar rumah even pakai tube pun and then juz aply jacket. senang aite.. tak payah nak iron baju or mengdap almari fikir baju ape nak pakai..

 i heart to this.sanagt fashionable aite..

 1 & 2 jacket labuh yang sangat feminin..korang boleh padankan dengan skinny jeans or legging
3. its more to formal jacket. its suit for working day
1. she looks sweet and feminin
2. she looks older and quite serabut. becarefull dengan pemilihan jacket yg sesuai dengan ur dress
3. its cool babe. rock yeah

 both 2 pic on the top its suit for a carier woman ho like to try something different. ussually pergi kerja kite akan pakai pakaian toooo formal but kalau kite tengok disini de dress up nampak lincah and agresif.but jangan sentengkan seluar anda ye..hehehe
 soooo cute..suke tgk japnese and korean gurl sebab they all memang pandai mix and match kan dress and jacket..cute kan

 owh gosh i nak this jacket superb babe
 this style sgt superb kalau time pergi shopping.sgt casual
 ths one ala2 english classic style.look at the boot.i love it
 mix and match will make u look perfect
 i adore dengan rihanna punye style.die selalu pakai jacket yang memang stylo..
kalau dekat malaysia rasanya jacket atas ni paling tak sesuaiii..

choose de correct one for a gud result




Pergi belanda naik firefly, sudah baca rajin-rajin lah reply.

You Might Also Like

2 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google