♥Bukti Cinta Ku ♥

Wednesday, December 22, 2010


 rakan-rakan every month iqa jatuh cinta..jatuh cinta makin mendalam pada YEZZ..tak caya? nilah buktik cinta iqa..see banyak kan magazine..eah i know ade orang lagi banyak dari iqa..iqa ikut majalh YEZZ ni dalam setahun lebih macam tu..1st time baca terus je jatuh cinta..sebab die punye design sangat fun..kalau tengah moody ke sedeyh gaduh dengan en.tunang ke (hehehe) bile bukak je YEZZ sure senyum balik..sebab all de color yang dey all apply sangat2 ceria.. style dress up fashion semua nye besh and senang nak follow..even majalah ni untuk 13-17 tahun but dress up die still sesuai untuk us yang umo 20++ untuk yang bertudung macam iqa ni kte pandai la make over dress up die supaya sesuai dengan penampilan bertudung. jangan la plak pakai short skirt dengan tudung..ish2..ape kes macam tu...

bukti cinta iqa pada YEZZ menampilkan.....

 i love all of them

 im happy di sisi YEZZ

 budget nak tiru juliana evans..
but i tak chantek macam die hua!!!



You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google