♥Blogger Review:1st Edition♥

Saturday, December 11, 2010

hye semua..
ok its time untuk iqa review my frens yang sudi exchange link.so korang boleh la jengah-jengah blog diorang kan.

wah nama dah boleh kurang saa dah ni. adik sorang ni baru je abis spm.wah merdeka la ek cuti lam2.atiqa ni orang pertama yang exchange link kat sini.thanx dear

jijah ni kwn blogger yang rajin tegur iqa..suka die ni sebab friendly sangat. entry die besh-besh taw

dengan iella ni iqa tak sempat lagi nak bertegur sapa..hye iella..rajin2 tegur la iqa ye..

sofia ni iqa suke pergi blog die sebab die banyak tutorial yang besh and senang nak follow. kalau iqa ade masalh dengan tutorial die, die dengan baik hati nye sudi tolong setelkan masalah.die sangat friendly

adik kite sorang ni akan menduduki SPM tahun depan..wah gud luck ye..study smart

ini blog Geng Kapal - Seafarer's Partner. fatyn ni cute sangat. suke tengok die.and suke ngobrol dengan die.

ini pun blog Geng Kapal - Seafarer's Partner. anak akak ni comel sangat!!luqman hakimi.muah untuk luqman.blog akak ni sesuai dengan title blog beliau..sejuk je mata bile ke blog beliau..tak serabut macam blog iqa ni ha.

setakat ini je iqa review dulu..nanti ade masa and rezeki iqa review yang lain plak ye..kalau nak iqa review u all.pastikan u all letak link disini ye..



pergi belanda naik firefly, sudah baca harap di reply

You Might Also Like

3 komen

  1. terharunye iqa ade nama jijah kat sini....hihihihi
    tenQ dear :)

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google