♥iQa pegi gym weih!!♥

Friday, September 24, 2010



Haah korang iqa pergi Gym dah 2 kali dah. hari ni hari kedua iqa gym kat uitm ni.
macam ni al-kisahnye bermula bile Leha, junior iqa kat sekolah tu invite sesapa nak jd client die.
sebab die ade subject untuk setel.so ape lagi menawarkan diri lah.tapi sebelum tu skoolmate iqa pun ade yang nk join.so dh die setuju dulu iqa juz biar dulu. tetibe tak jadi so iqa dapatlah!!!
wah best u all yelah bukan sennag nak dapat instructor gym secara free. personal lagi ok hahaha
atleast leh la tolong proses diet iqa ni. betui la iqa gemuk. nampak pipi besor iqa ni

besor kan!!!


1st day ari tu more to leha dah ambik weight and heigh iqa. berat 54.5kg tinggi 157cm. wah pendeknye iqa. well tak pelah pendek nampak muda kn2 (wuek!!iqa sje je tu nk pujuk ati) then leha knl kan to all the equipments. n iqa dah try wah kene angkat berat weo..angkat ketul-ketul besi..wah suke. pas ni ketul-ketul la tangan cek!! hahahahah. en.tunang nnt kita lawan ketul tangan sapa paling actractive ye hahahah. leha ajar sit up yang sgt berkesan buat 15 pun Ya Allah rasa nak putus urat perut iqa ni wei!!! serius memang effective giler. terasa sampai ke usus (hyperbola)..than lari 10 minit aje hehe..kat ats trademill..ala bnda gerak2 tu la..

2nd day hari ni iqa terusbuat angakt-angkat ketul besi dan semua lah yang melibatkan besi. yeah tak lama lagi boleh jadi orang besi kan.hahahah.. tapi hari ni besh sebab leha buat massage. ayo memang la sakit nak putus urat-urat serta segala ape yang boleh putus kat badan ni ha..tapi besh wa cakap lu!!! hari ni tambah dah kene lari 20 minit plak. iqa tak kuat lari sebenarnye..waaa kantoi hahahaha

to leha gud luck ye dik..kak iqa try de besh utk menjayakan misi ini. eceh macam misi utk negara je..betullah misi untuk capai 0 obesiti!!!




You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google