♥Dah 4bulan rupenye♥

Thursday, September 02, 2010



wah!!!!
dalam tak sedar rupenye semalam dah 4bulan iqa jadi tunangan En.Ikhwan
Ya Allah..
semualam betul2 tak perasan dah 4bulan rupenye..
sekejap masa berlalu..rasa macam baru semalam je we all bertunang..
alhamdulillah dalam masa 4bulan ni semuanya berjalan dengan baik
bersyukur sangat.

ermm..ikut perjanjian ade 14 bulan lagi nak kawen ni.tu pun kalau kene pada
masa iqa n ikhwan. kalau tak entahlah. so iqa pun tak de jawapn specific bile
iqa n ikhwan nak kawen ekh. tapi iqa happy sepanjang 4bulan ni
ikhwan pun makin hari makin nampak ciri2 seorang suami.
ya masih banyak lagi perkara yang iqa n ikhwan perlu betulkan
we try our best for our marriage. so dalam tempoh bertunang ni we all
perlu banyak lagi belajar. insyaallah..

ramai jugak yang tegur kenapa iqa tunang lama sangat. iqa tau tunang lama-lama
ni tak elok tinggi risiko dan macam-macam dugaannye. tapi macam ni lah. ikhwan belum pun
lagi belayar than dijangkakan kalau ikhwan cuti nanti time tu bukan lah time iqa cuti.
iqa ni student mana boleh ambik cuti kawen kalau kerja tu lain la cerita.

doakanlah supaya iqa n ikhwan dipanjangkan jodoh dan dipermudahlan jalan-jalan
serta cabaran ketika bertunang..amin..

Ikhwan Atiqah

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google