♥Iqa's Slimming Programme♥(Entry Melekit)

Monday, June 07, 2010

entry melekit kali ini adalah khas untuk program diet iqa. yela nafsu makan iqa sekarang dah makin menjadi-jadibadan pun naik tahap tak boleh nak control la jawabnyasampai doktor iqa pun gelak tengok berat badan iqa yang tak menetu macam ni. sebenarnya sangat la bahaya bila berat badan sentiasa naik dan turun tak menenetuso, kerana itu iqa harus maintain kembali berat badan iqa dan membuat senaman dengan teratur supaya dapat mengurangkan Jus gaster yang semakin menjadi-jadi dalam perut iqa sekarang ni.iqa pengidap gastrik kronik. ok mulai sekarang iqa kenelah berusaha menjaga pemakanan dan juga melakukan senaman dengan lebih teratur.chayok iqa!!!!!

Starting Weight : 56.3KG
Target Weight : 50KG

First week 31Mei-6Jun 2010
56.3 -----> 55.7 KG (wah turun 600gm)



p/s : new entry scroll je ke bawah k

You Might Also Like

2 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google