♥Erlina Make Up Class♥

Monday, May 24, 2010







kusyuk take note

Lala darlink..
lala semalam kan 23 Mei 2010
iqa pegi class make up
Erlina@elyn la my mak andam
die la yang buat kelas
diadakan di rumah elyn di Bercham
siap ada makan2 lagi hehe
best sangat lala..

yang join iqa,ecah & qiela
we all sangat puas hati dengan
ape yang elyn ajar
SIMPLE
GORJES

CUN

HOT

MARVELOUSE
SUPE
RB

lets de pic tells the story aite!!!

Me
me beforebukti we all make up sendiri
but elyn ade gak tolong
hehe
budak belajar la katakan
qiela before
Ecah Before

THE RESULT!!!!!
.
.
.

.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Me After what do u think??
Qiela after
ecah afterus with our gorjes teacher

so ape pendapat u all??
ok ke x??
i need ur comment my lovely darlink

so if anyone nak join dis class
juz ask me nanti iqa kasi numb elyn ok..

BIG THANK to my MR.FIANCERS
yang sudi anta ambik i n my frenz..
♥ u bie


Budak Tecik♥♥♥



You Might Also Like

4 komen

  1. dear sis..cantik...elya pun ingat nak belaja make up gak nnt laa..kasi cantik skett....:D

    ReplyDelete
  2. cantik ke..hehehe..
    best taw blaja make up ni..atleast boleh la cover time muke pnh jerawat ke muke pucat ke kn..lg satu blh buat bisnes dear

    ReplyDelete
  3. dah lama teringin nak belajar make up..cantik! pasni nak belajar jugak la..hehe..

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google