♥Jamak Semua Preparation♥

Friday, April 23, 2010

Lala syayang!!!!
Lala lama kan iqa tak cite tentang apa
iqa buat sekarang ni kan. termasukla
dengan semua persiapan pertunangan
iqa kan.mesti lala rindu nak dengar
tentang pertunangan iqa kan Lala.
Lala perasan tak tinggal 8ari je lagi ni.

banyak dah yang iqa dah siap
sebenarnya..cuma iqa je yang tak sempat
nak cite kat Lala. sory la syayang iqa
bz sikit la..

1st, Bedroom set dah sampai taw,
dah siap pasang pun kat umah ni.
lambat sampai sbb we all order yang
baru.tak nak yang dah display tu.
ape? Lala nak tengok ekh? ish mana
boleh Lala nanti tak suprise dah la
tunggu tunang nanti ye.

ni dalam bungkusan lagi
2nd hand bouquet pun dah siap gak taw
iqa gune bunga tulip.sebab iqa jatuh
hati tergolek bile tengok bunga tulip
tu.tu pun Lala nk tengok kne tunggu
sampai 1may nnt ye syayang

3rd, Langsir pun dah siap pasang
semalam. tapi iqa buat langsir
sliding door n langsir dalam bilik je
langsir lain pakai je mana ade.
sebab masuk je dengan tema iqa
nanti tu.so jimat la sikit kan.tak de
la susahkan mak abah sangat.
tapi kan langsir bilik tunang iqa tu
kan Lala, macam langsir untuk
bilik baby girl je. siap ada ribbon2
lagi..hahaha comel je..mcm kanak2
riang je iqa ni.sebab iqa yang nak
design tu.tapi nasib abah kata lawa
hehehehe.nk tgk tunggu sabtu depan k

4th, iqa dh ambik dah contact lense
yang iqa tempah kat focus point..
iqa beli Mosaic Freshkon..
new design dr Freshkon..
iqa beli 2 warna Lala
"Charming Brown" & "Velvet Blue"
brown iqa pakai time tunang sebab
iqa nak nampak natural. velvet tu kan
ikhwan yang pilih kaler tu taw. terkezut iqa
Lala mesti terkezut gak bile iqa pakai
kaler tu nanti kan Lala

the solution
5th, iqa dah buat facial dah!!!
wah sangat la best muke fresh sangat2.
iqa buat kat umahElyna. She's gonna b
my mak andam cun time my tunang.
die memang sangat cun taw Lala.
ikutkan Elyn stop buat facial untuk semua
orang sebab dia tak de tempat sesuai
nak buat facial. tapi disebabkan iqa nak
tunang die buat jugak kat umah die.
thanx elyn cayang...
nanti makeup iqa comel2 macam Barbiecdoll k

besh tdo
the mask!!

sini je dulu k Lala.
iqa dah binding guest book tadi dah
kat taman cempaka..dapat gak la
binding yang iqa nak sangat tu.
nanti esk iqa cite pasal Guest Book iqa ye
tata Lala


bride tecik♥♥♥

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google