♥Kene tag lagi♥

Thursday, March 25, 2010

tag kali ni dr Miss meera and MissEll Fazira
sbnrnye lama dh meer atg iqa. iqa terlupe la nk buat..
sory bangat yer..


1. Adakah anda rasa anda HOT..?
agaklah..sebab umah iqa tak de aircond tunggu la nnt abh psg pas umah siap ekh sure nnt tak hot dah..

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang?














3. Cerita pasal gambar ini?
ni adiah buzday utk anak buah ecah..my skoolmate.die buat party..
nama baby tu alisya.cumil sangat


4. kali terakhir makan pizza?
tak leh ingt ler lupe.eh ape kene mengena dgn pizza plak ni


5. lagu terakhir anda dengar?
dah macam2 lagu dgr.Mr ikhwan banyak btul lagu die

6. Apa anda buat selain menyelesaikan tag ini?
hang around kat google land

7. Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
iqa tedy..nama zmn skolah dlu..sbb dlu iqa besar 75kg


8. tag lagi 5 orang siapa ye nak tag nie...
1. Achik
2. Cken Razali
3. Intan Liyana
4. suhaida
5. Amy Hazwani

9. siapakah orang no.1 pada anda?
cousin bongsu my mom side

10.katakan sesuatu kepada orang no.5
iqa rindu sangat zaman kite semua berkerja sama dlu

11.no.3 ada hubungan dengan sape?
lupe la nama die.tp boy from sarawak

12. bagaimana pulak dengan no.2..
die adalah dua pupu iqa.di mana kami hanya tahu kami ni sedara mara bile kami sekolah di sekolah rendah yang sama. now die kat indon buat Medic

13. Kata-kata cinta untuk orang no.4
I wish want day i we can meet each other..blh terime ke ayt ni?

14. Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang tag anda
1. paling penting taste we all sama!!besh sangat
2. mek kelate yang sangat sweet
3. tak pernah jumpe tapi die happening sgt.
4. B2B yang memang rajin handle all her wed preparation
5. suke kongsi info kat b2b lain.besh


so dh kene tag pandai2 la curi masa buat benda ni ekh..tadaaa

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google