iQa, Abah, Makcik Jiran and earthquake

Wednesday, April 11, 2012

tsunami..ya allah selamatkanlah kami sekeluarga..even kitorg jauh dari pantai tapi tetap rasa gementar jugak kan.. tadi time kejadian iqa and abah serta ade la jira tetangga yg terasa gegaran tu

situasi iqa
tengah duk kat katil tapi kaki terjuntai ke lantai..terasa bergoyang.rasa macam katil semua bergerak..so i tot i yang pening sebab dh 3 hari tak makan dengan betul asik muntah badan tak sihat..lama gak la terasa tapi tak la sampai 5 minit kan..

situasi abah
abah sedang duduk dikerusi merah kesayangannya itu (iqa dalam bilik ye time tu) tibe rasa bergoyang..abah pn hairan tak kan lah angin goyang kan kerusi..xmungkin la..abah pn bukannya ringan sampai semudah itu nak digoyangkan..huhuuhu

makcik jiran tetangga
sedang seorang makcik ni di dalam bilik air sedang mandi mungkin, tetibe semua botol2 shampoo yang dh kosong terjatuh..and terasa goyang2..hmmm




semuanya tertanya2 kan..so atlast semua nya dah taw cerita sebenar kan.. ya allah selamatkan lah kami semua ya allah..ni pun tengah hujan dekat ipoh dengan guruh and angin..kenapalah aku tak sedap hati..ikhwan dekat syuen hotel attend HOM..hope u sampai rumah dengan selamat..

You Might Also Like

1 komen

  1. kt umah nanie pn,mak ngan adik de rasa gegaran tu...nanie kt ipoh xterasa lak... :p

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google