AMALINA PETER

Monday, January 16, 2012

bismillah..

iqa ari sabtu baru abiskn paper ke-5..and den ahad ke STS..herbalife training..alhamdulillah iqa pergi dengan 2 orang team iqa aishah n ina..congrats to both of u dear..people dah mula bersuara "tak de benda lain ke nak cakap selain herbalife"..herbalife is my life..dengan herbalife dengan izin Allah i can help people..dlm bentuk kesihatan, berat badan ideal mahupun utk grow dalam hidup diorang..its up to people to judge its ok..but my mision is nutrition..i go for it..my inspiration is HER!!! AMALINA PETER

 she jus 23 this year.
a wife and a mother to lil cute baby girl
student and her hubby also still a student
alhamdulillah diorang sangat stabil..

nak tau lebih lanjut BACA SINI


kalau korang nak jumpe dia iqa boleh tolong bawak jumpa dia..satu family die iqa boleh bawak jumpa insyaallah coz diorang ni sgt2 inspiring..tak rugi jumpediorang semua..

my fb page


You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google