♥En.Tunang Tiup Lilin♥

Sunday, December 26, 2010

assalamaualaikum sayang-sayang sekalian..qa actually ada masalah back pain sekarang ni..huhu memang terlalu sakit sangat sekarang ni..but rindu giler nak hupdate.. semalam tak sempat nak on9 pun bz preparing en.tunang small birthday party and dating berlovey dovey with him in the vening and at nite theres a small birthday party for him and his lil brother

en. tunang already 22 yesterday!!! 25th December 2010..hehe sudah tua la awak bie..dah besar dah awak ekh haha.. dulu 1st time jumpe bie bie kecik lagi time tu kita baru je 11tahun hehehe..tapi still comel sayang (bagi mereka yang nak termuntah dengar ayat gedix iqa cepat2 la gi toilet sebelum terlambat). happy coz dapat arrangekan dis small party for u hubby..hubby i suke tengok u senyuk semalam. hehe 22 sambut bithday denkat KFC yeah hehehe.. shy2 la muka en.tunang bile we all nyanyikan lagu happy birthday tu hahaha...last year celebrate ur bday at KFC jakarta. dis year KFC silibin..

hubby happy birthday my love. may god bless u. thanx for being a really supeb en.tunang to me..

 en.tunang segan sebab  we all nyanyikan bday song and semua orang pandang hehehe

 2 lilin besar 2 lilin kecik = 22 years old 
(dah tua hahahaha)

 my parent

 xtvt potong kek//hancur jadinye

 cak!!

 his fav cake. indulgence..cube kasi yang lain sure tak nak..nak ini jugak

 kids dapat belon and that benda tiup2 tu

thanx to en.tunang yang hadiahkan dis POLO shirt sempena his birthday and we all both pakai POLO shirt color brown.. thanx hubby...hehe besh2 nye birthday die tapi kite yang dapat present hehehe..

i Give him barang POLO jugak.. but shhhhh hehehehe..eh bukan shirt brown tu..yg iqa kasi lagi smart ooo hahaha

a big thanx to syahril, my sdara yang kerja kat KFC ni sebab bagi we all book..KFC lain semuanya tak nak kasi..nasib syaril ade...



You Might Also Like

2 komen

  1. hehe.. x muntah la acik.. suke je..
    jelesnye.. da lebey sploh taun sjak korg mle2 knal. aku doakan jodoh korg bkekalan dunia akhrat tau!
    slmt bday enchek tunang atiqah! hehe..
    leh plak bday die, die yg bg hdiah kt org..
    nway pe nme lgu dlm blog ko nih acik??

    ReplyDelete
  2. haha syg..angah~~~
    lagu ni proud to be elf..

    haha biarkan..besh pe bday die die kasi achiek hadiah hehehe

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google