♥Adakah Mimpi Menjadi Realiti♥

Friday, December 17, 2010


assalamualaikum semua..sihat tak hari ni? korang ingat tak lagi entry iqa tentang iqa mimpi pasal ikhwan akan belayar 24 Dis ni. pagi tadi abah call, pakcik nuar suruh ikhwan call numb offise aet yang die baru je kasi tu. Ya Allah tuhan saja yang tahu bertapa berdebar nye hati iqa time tu. dah la time tu baru je nak lelap kan mata sebab satu malam iqa tak tido..sebab dah berapa hari hati iqa ni macam tak tenang and macam ade yang tak kene je..

ikhwan bagitahu ofis nak bebarap detail diri ikhwan contoh mcm seafarer id. ikhwan ada tanya bile die dapat belayar and dapat tak die belayar dalam bulan ni. en.ofis tu cakap ada kemungkinan la. Alhamdulillah, sudah nampak jalan2 terbuka untuk ikhwan belayar. dah hampir 1tahun 2 bulan ikhwan kat darat je ni. start kerja pun belum macam nak kawen kalau macam ni. tarikh wedding pun lagi 11 bulan.insyaallah niat we all nak dirikan umah tangga adlah niat yang suci insyaallah Allah akan murahkan rezeki..amin.

adakah en.tunang akan belayar pada 24Disember ini?
ini tu yang kite tak tahu ye..

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google