♥All Bout Ribbon♥

Sunday, September 26, 2010

halooha..
wah petang macam ni dengan ujan lagi wah sedapnye kan kalau dapat tido. tapi mana boleh iqa ade lab report n assignment yang tak setel lagi ni. dah la test cukup banyak. kadang-kadang sampai tak sempat nak makan apa-ape. tapi iqa still gatai nak bloging. ala juz nak isi kekosangan hati je. kejap je ekh bolehkan.banyak bebenor iqa nak share n nak cite kat korang ni ha..so xpe la ponteng jp untuk blogging yerk

iqa nak cerita kat u all tentang betapa obses nye iqa dengan R.I.B.B.O.N. iqa memang suke sanagt pakai ribbon since kecik-kecik time tak de gigi lagi hehe. ribbon for me something yang bile iqa tengok or iqa pakai akan buat iqa rasa tenang n sangat berkeyakinan. everything bout ribbon akan buat iqa jatuh hati n iqa nak jugak cube dapatkan.sebelum ni iqa teringin sangat nak pakai ribbon time kuar rumah..yela selama ni pakai ribbon kat umah je kan.kat luar kan bertudung. tapi nasib baik sekarang dah ada trend pakai ribbon dengan tudung holawei!!!!comel n really i like it damn much!!!

pakai ribbon with pashmina n syria inner.look something
diffrent aite. (abaikan kabur cermin yang berhabuk tu)

mau ke kelas. so bile pakai ribbon rasa confident ckit la.
tak la dress up sama je kan..

banyak jugak la barang iqa yang ade ribbon. tapi banyak jugak dah terbuang sebab rosak. tapi iqa jenis yang tak memilih brand sangat kalau bab2 benda simple macam ni. yang penting cantik comel n meletop!!! hehehe...antara koleksi yang iqa ade kat hostel iqa sekarang ni..


ni hairband fav iqa. sebab pink polka dot hehehe
murah je pun iqa beli, rm5.90. iqa beli kat kedai kat dalam hostel iqa ni

hairband ni pun iqa beli sama dengan hairband pink tu.
harga pun sama
hairclipper ni iqa beli time nak tunang. Rm.4.90 rasanye
hairclipper ni plak rm5.00. besar taw. iqa beli dengan hairband tu jugak

even time iqa tunang pun banyak benda yang ade ribbon. x caya tengok ni


ni lagsir bilik. tengok tu ade ribbon kat tengah n kiri kanan
tema dah la tema kanak-kanak so kene la ade ribbon

ni guestbook E-day iqa.tengok ade ribbon beshar punye!!
hanataran jangan cakapa la laci banyak ribbon
iqa anta pada ikhwan 33 dulang so dr iqa je ada 33+++ ribbon

i ♥ RIBBON



You Might Also Like

3 komen

  1. wahh iqa.. meriah btul~ suma ribbon pink.. cntik~ hehe

    ReplyDelete
  2. jazz : hehehe iqa giler sangatkan kaler pink of course everything kene pink..iqa tak campur ribbon kaler lain



    sakura : huhu orang berhajat nak kasi utk dijadikan hantaran tu yang banyak tu

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google