♥Bedroom Set♥

Sunday, April 04, 2010



mood : bersungut

huhu penat taw tak..sangat!!!
yelah dah dua hari sari suntuk
merayap di bandar ipoh
sampai la ke area Tasek
mencari Bedroom set.

segla jenis kedai dah masuk.
dari kayu jati, kayu getah
modern style semua dah pegi.

acually mule2 tu kn
we all dah nak ambik set
sejibik macam atas ni.
tapi mak kata tak suke putih
den abah tanya warna gelap
akk tu kata warna gelap
tak catik utk set ni.

memang la cantik set ni..
tapi nanti bile kawin tak sesuai
la plak dengan tema wedding
iqa nanti.lari jauh.
kalau tunang memang la
sagt sut dgn set ni.
kalau boleh nak cari set yang
boleh ngam dengan semua tema
senang la nantikan..

mak and abah suke type
solida wood kayu getah.
memang la cantik sgt..
adalah dh jumpe
tapi masih dalam perhitungan

minggu depan sure la
kene merayap lagi
sebab tak sure lagi nak
beli mana satu.

next week nak usha
Lorenzo plak.
hope adalah yang dapat
menambat hati my parent.

iqa letih sangat mencari
perabot ni hukhuk..
kaki sakit sape nak tolong massage???


iqa penat♥

You Might Also Like

5 komen

  1. iqa rasanye cik nahwal or cik belle ada beli set bilik tidur yg lebih kurang seperti dlm pic. kat famista klang kalo tak silap.n harga dia rm4k termasuk tilam..

    ReplyDelete
  2. huhuhu memang pun dear..
    kat ipoh ni pn iqa dpt dgn harga 3900..
    memang ramai yg suke set ni..hot sale..
    tp we all dh takk jd bli yg ni plka..aduih pening

    ReplyDelete
  3. huhuhu memang pun dear..
    kat ipoh ni pn iqa dpt dgn harga 3900..
    memang ramai yg suke set ni..hot sale..
    tp we all dh takk jd bli yg ni plka..aduih pening

    ReplyDelete
  4. seronok tgk org beli set katil..awn dah x boleh beli sbb dah ada.cume tergedik2 pilih utk his side.so dia tpaksa pilih yg awn nak =) "wink"

    ReplyDelete
  5. hahaha..
    ok le tu awn..
    iqa ank sulung sure la kne beli set..
    tak sesuai dh yg sekarang ni

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google